Turktime

Basketbolda Avrupa'nın en büyük turnuvası başladı

Basketbolda THY Avrupa Ligi heyecanı başladı. Kulüpler düzeyindeki en prestijli Avrupa turnuvasında ilk hafta geride kaldı.
ABONE OL
Abone Ol
Basketbolda Avrupa'nın en büyük turnuvası başladı
Haberler / Spor
6 Ekim 2024 Pazar 15:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Lig usulünde oynanan normal sezonda 18 takım perşembe ve cuma günü parkeye çıktı. Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe Beko ile Anadolu Efes ise lige iyi bir başlangıç yaptı.

Fenerbahçe Beko, Yunanistan Süper Kupası'nda Panathinaikos'u yenerek moral kazanan ve bu şekilde İstanbul'a gelen Olympiakos'u ağırladı. Geçen yıl Dörtlü Final'de üçüncülük maçında yenildiği zorlu rakibini son çeyrekteki iyi oyunuyla 82-71 yenen sarı-lacivertliler, sezona galibiyetle başladı. Karşılaşmada Scottie Wilbekin'in yaşadığı ağır sakatlık can sıkarken, Wade Baldwin'in 19 sayı 7 asistlik performansı göz doldurdu.

Anadolu Efes ise son çeyreğe 52-51 geride girdiği maçta İtalya temsilcisi Virtus Segafredo Bologna'yı mağlup etti. Rakibini 76-67'yle geçen lacivert-beyazlılarda Daniel Oturu'nun 14, oyun kurucular Elijah Bryant'ın 12 ve Shane Larkin'in 11 sayısı galibiyette önemli rol oynadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime