Turktime

Başıboş köpek düzenlemesinin detayları belli oldu

AK Parti’nin başıboş köpek düzenlemelerine yönelik çalışmalarına ilişkin detaylar belli oldu. Buna göre, başıboş köpeklerin önce toplanması, kısırlaştırılması, bakımlarının yapılmasından sonra ise sahiplendirme konusunda teşvik sağlanacak.
ABONE OL
Abone Ol
Başıboş köpek düzenlemesinin detayları belli oldu
Haberler / Güncel
22 Mayıs 2024 Çarşamba 22:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AK Parti başıboş köpek düzenlenmelerine yönelik çalışmalarına devam ediyor. Edinilen bilgilere göre, 4 bakanlığın konuya ilişkin notları Grup Başkanvekili Bahadır Yenişehirlioğlu'na teslim edildi.

Yarın Yenişehirlioğlu hem notlarını AK Parti grubundan hem de konuya ilişkin nitelikli çalışma yapan akademisyenlerden ve ilgili STK’lardan görüş alacak. Görüşmenin ise 1 hafta ya da 10 gün sürmesi öngörülüyor. Daha sonra ki süreçte ise, köpeklerin toplanması, kısırlaştırılması, bakımlarının yapılmasının ardından sahiplendirme konusunda teşvik sağlanacak. Kaynaklar, sahiplenilmeyen köpeklerin ise uyutulmasına ilişkin uygulamaları içeren çalışmanın hazırlanacağı bilgisini verdi.

Çalışmanın son hali ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayına sunulduktan sonra teklif halinde meclise gelecek. Yargı paketi içinse önümüzdeki hafta meclise gelmesinin beklendiği ifade edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Her Gün Ölmek
 23 Mayıs 2024 Perşembe 01:20
Zavallılar kısırlaştırılmadıkları için aşırı üremişler. Belediyeler kalkıp şehir dışına ormana, İst.da Aydos ormanı, h.alanı yoluna vs toplayıp atmışlar. İki deri bir kemik, bazı şehirlerde kışın açlık ve soğuktan donana kadar yaşıyorlar; daha doğrusu yaşıyor görüntüsüyle her gün ölüyorlar. Medeni ülkelerde belli sürede sahiplenilmezse uyutuluyorlar. Üzücü ama hayvanın sağ kalarak çektiği çektirildiği acı benzersiz. Her gün ölmek yerine bir kere ölmek...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime