Turktime

Barış Pehlivan yine cezaevinde!

Denetimli serbestlik isteği yanıtlanmayan gazeteci Barış Pehlivan bir kez daha cezaevine girdi. Aynı düzenlemeden yararlanan insan öldürme, cinsel saldırı ve dolandırıcılık hükümlüleriyse serbest.
ABONE OL
Abone Ol
Barış Pehlivan yine cezaevinde!
Haberler / Güncel
15 Ağustos 2023 Salı 17:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Gazeteci Barış Pehlivan kaleme aldığı bir yazı nedeniyle hakkında açılan dava sonucu sekiz ay hapis cezası aldı ve beşinci defa cezaevine girdi. 

Denetimli serbestlik hakkından yararlanmak için yaptığı başvurusuna hâlâ yanıt verilmeyen Pehlivan, cezaevine girmeden önce açıklamalarda bulundu.

Birçok hükümlü için uygulanan düzenlemenin kendisi için işletilmediğine dikkat çeken Pehlivan, "Geçici 10. maddenin 2. fıkrası benim özgür olmamı emrediyor. Ben maalesef bu ülkenin vatandaşı olmama rağmen Meclis'ten çıkan yasadan yararlanamıyorum. Benim bir cinayet hükümlüsünden, tecavüz hükümlüsünden, dolandırıcıdan daha tehlikeli olduğumu mu düşünüyorlar?'' diye sordu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime