Turktime

Barcelona Arda Güler için resmen İstanbul'da! Başkan açıkladı

Barcelona Başkanı Joan Laporta, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i transfer etmek istediklerini ve bu operasyon için Deco'yu İstanbul'a gönderdiklerini açıkladı.
ABONE OL
Abone Ol
Barcelona Arda Güler için resmen İstanbul'da! Başkan açıkladı
Haberler / Spor
30 Haziran 2023 Cuma 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler'in transferiyle ilgili Barcelona Başkanı Joan Laporta'dan önemli açıklamalar geldi. İspanyol kanalı TV3'e konuşan Başkan Laporta, kadrolarını güçlendirmeye odaklandıklarını belirterek, Arda'yı transfer etmek istediklerini açıkça dile getirdi.

"DECO, ARDA GÜLER İÇİN İSTANBUL'DA"

Barcelona'nın eski futbolcusu olan ve şu anda Katalan ekibinde scout şefi olarak görev yapan Deco'yu, Arda'nın transferi için İstanbul'a gönderdiklerini belirten Laporta, "Deco İstanbul'daydı ve Arda Güler'in çok büyük bir yetenek olduğunu söylüyor. Genç bir oyuncu. Transferi bitirmeye çalışıyoruz. La Liga, Finansal Fair Play'i etkilemeden gelecek sezon için transfer yapmamızı sağlıyor." dedi.

BONSERVİSİ 17.5 MİLYON EURO

Fenerbahçe ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arda Güler'in sözleşmesinde 17.5 milyon euroluk çıkış maddesi bulunuyor. Arda geride kalan sezonda sarı lacivertli formayı 35 kez giyerken 6 gol attı, 7 kez de asist yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime