Turktime

Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: 40 yer ilan edildi

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs kutlamaları hakkında açıklamalarda bulundu. Bakan Yerlikaya, "İstanbul'da 40 yer ilan edilmiştir. Sendikaların yaptıkları müracaatlara izin verilmektedir." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Yerlikaya'dan 1 Mayıs açıklaması: 40 yer ilan edildi
Haberler / Siyaset
29 Nisan 2024 Pazartesi 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 1 Mayıs kutlamaları hakkında açıklamalarda bulundu. 

"İSTANBUL'DA 40 YER İLAN EDİLMİŞTİR"

Bakan Yerlikaya'nın açıklamalarından satır başları:

1 Mayıs nedeniyle 103 etkinlik müracaatı yapılmıştır ve hepsine izin verilmiştir. İstanbul için ayrı parantez açmak istiyorum. Böylesine önemli bir mega şehrin huzuru ve güvenliği bizim için önceliktir. Valiliğimiz izin verilen yerleri her yıl Ocak ayında ilan etmektedir. İstanbul'da 40 yer ilan edilmiştir. Sendikaların yaptıkları müracaatlara izin verilmektedir. Ancak bu yıl bazı sendikalar 1 Mayıs'ı Taksim'de kutlamak için başvuruda bulundular ve Taksim'e çağırmaya devam ediyorlar, oysa kendilerine bu taleplerine izin verilmeyeceği İstanbul Valiliği tarafından iletilmiştir. 

Terör örgütleri de "Taksim'e gelin" çağrısı yapıyorlar. Terör örgütleri 54 sosyal medya hesabından çağrı yapmıştı. Terör örgütlerinin Taksim'i propagandalarına alet etmelerine izin vermeyeceğiz. 1 Mayıs'ta İstanbul'da 29 cadde kapatılacaktır. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime