Turktime

Bakan Tekin 81 ilin milli eğitim müdürleriyle bir araya geldi

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 81 ilin milli eğitim müdürüyle bir araya geldi. Tekin, Cumhuriyet'in 100. yılında Türkiye'yi eğitimde daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Tekin 81 ilin milli eğitim müdürleriyle bir araya geldi
Haberler / Güncel
6 Kasım 2023 Pazartesi 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre, Bakan Tekin, Gölbaşı Mogan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Oteli'ndeki toplantıda, eğitimde kaliteyi daha da yükseltmek için ekip ruhuyla çalışmanın önemini vurguladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye Yüzyılı hedeflerine ulaşılmasında milli eğitim camiasının önemli bir misyonu olduğunu belirten Tekin, Cumhuriyet'in 100. yılında Türkiye'yi eğitimde daha ileriye taşımak için gece gündüz çalışmaya devam edeceklerini bildirdi.

Göreve geldiği tarihten bugüne kadar yürütülen faaliyetleri anlatan Tekin, birçok alanda hayata geçirilen uygulamaların sıkı takip edilmesi gerektiğini kaydetti

Genel müdürlerin alanlarıyla ilgili sunum yaptığı, il müdürlerinin sorunları aktardığı toplantıda, fikir alışverişinde bulunuldu, çözüm önerileri ele alındı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime