Turktime

Bakan Özer'den ikinci ara tatil açıklaması

Okullarda yılda iki kez uygulanan ara tatil döneminin ikincisinin ne zaman yapılacağı hem öğrenciler hem de veliler tarafından merakla bekleniyordu. Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, deprem bölgesinde okulların geç açılmasının ardından ara tatil hakkında açıklama yaptı.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Özer'den ikinci ara tatil açıklaması
Haberler / Güncel
25 Mart 2023 Cumartesi 09:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Okulların ikinci dönem açılış tarihinin gecikmesi nedeniyle 17-24 Nisan arasındaki ikinci ara tatilin olup olmayacağı merak ediliyordu.

Hürriyet yazarı Nuran Çakmakçı'ya konuşan Özer, ara tatilin yapılacağını, şu anda bunun kaldırılmasının gündemde olmadığını ve öğretmenlerin de ara tatilde idari izinli sayılacağını açıkladı.

Kahramanmaraş depremi sonrası ikinci dönemde okulların açılması ertelenmişti. Depremin etkilediği 10 il de dahil olmak üzere tüm ülkede iki hafta okullar tatil edilmiş, Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, afet bölgesindeki illerde okulların kademeli olarak açılacağını açıklamıştı. Bakan Özer, son olarak yaptığı açıklamada da, “27 Mart Pazartesi günü afet bölgesindeki dört ilimizde kademeli olarak eğitime başlıyoruz" demişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime