Turktime

Bakan Dönmez'den İmamoğlu'na yanıt: 6 milyar lira tasarruf ettik

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, 11. Türkiye Enerji Zirvesi'nde açıklamalarda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Bakan Dönmez'den İmamoğlu'na yanıt: 6 milyar lira tasarruf ettik
Haberler / Ekonomi
22 Kasım 2021 Pazartesi 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bu yıl 11'ncisi düzenlenen Enerji ve Kaynakar Bakanı Fatih Dönmez gündeme ilişkin konuştu.

Kış saati uygulaması tartışmalarıyla ilgili konuşan Bakan Dönmez, "Kış saat uygulamasına başladığımız 2016 yılından bugüne kadar elde ettiğimiz toplam tasarruf 6,82 milyar kilovatsaat elektrik oldu. Bu tasarrufun parasal karşılığı ise yaklaşık 6 milyar lira oldu" şeklinde konuştu.

2022 BAHARINI İŞARET ETTİ

Karadeniz'deki doğal gaz aramalarıyla ilgili açıklama yapan Bakan Dönmez, "Sakarya Gaz Sahasına ilişkin bütün mühendislik çalışmalarını tamamlamış durumdayız. Öte yandan o projede kullanılacak yüksek nitelikli boruların siparişlerini verdik. Alanında uzman, yetkinliği üst seviyede olan bir şirketle birlikte yürüteceğiz bu işi. 2022’nin baharında suyun altına, Karadeniz’in derinliklerine boruları yerleştirerek ilk kaynağı yapacağız inşallah" dedi.

"CIMBIZ SİYASETİ YAPANLARA İNAT..."

Bakan Dönmez, "Bizler her zaman doğru bildiğimiz yolda yürümeye devam edeceğiz. Cımbız siyaseti yapanlara inat ülkemizin, milletimizin faydasına olacak her şey için elimizi taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime