Turktime

Bahçeli: Uyutulunca nasıl uyutulacak? Ne kadar uyutulacak? Kaç saat uyutulacak? Kim uyutacak?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli sokak hayvanlarının uyutulmasıyla ilgili tartışmalara dahil oldu. Bahçeli, "Uyutulunca nasıl uyutulacak? Ne kadar uyutulacak? Kaç saat uyutulacak? Kim uyutacak?" diye sordu.
ABONE OL
Abone Ol
Bahçeli: Uyutulunca nasıl uyutulacak? Ne kadar uyutulacak? Kaç saat uyutulacak? Kim uyutacak?
Haberler / Güncel
25 Mayıs 2024 Cumartesi 19:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde Ülkü Ocakları il başkanlarına yönelik eğitim programına katılan MHP lideri Devlet Bahçeli, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

SOKAK HAYVANLARI KANUNU GÜNDEMDEYDİ

Sokak hayvanlarıyla hazırlanan kanun taslağına ilişkin konuşan Devlet Bahçeli, "Farklı farklı düşünenler de var; ama buna bir çözüm üretebilmek için bir ağız birliği de var. Zannediyorum Meclis'te veya hükümet nezdinde konu ele alınacak" dedi. Sorunun çözümüne yönelik önerilen yöntemi tam olarak bilmediğini kaydeden Bahçeli, "Uyutulunca nasıl uyutulacak? Ne kadar uyutulacak? Kaç saat uyutulacak? Kim uyutacak? Sınırı ne kadar? Bunları bilen yok. Türkiye'nin neresine giderseniz gidiniz, öğlen sıcaklığında mutlaka uyurlar, herkes de görür. Tartışma çok farklı konulara gidiyor. İnsanları sevmekten uzak kalanların hayvanları sevmeye yönelmeleri, acaba insanları sevmekteki güçlükten mi kaynaklanıyor? Onu da bilmek lazım" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime