Turktime

Bahar dizisine bomba oyuncu

Ekranların reyting rekortmeni dizisi "Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?" yeni bir oyuncuyla el sıkıştı.
ABONE OL
Abone Ol
Bahar dizisine bomba oyuncu
Haberler / Medya
29 Eylül 2024 Pazar 12:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

"Bahar: Kalbini Dinlemeye Var Mısın?" dizisi, ikinci sezonu reyting rekoruyla açtı. MF Yapım imzalı dizinin güçlü kadrosuna değerli bir isim daha katıldı. Birsen Altuntaş'ın haberine göre; "Avrupa Yakası", "Yalan Dünya", "Araf", "Yol Ayrımı" ve son olarak "Oğlum" gibi yapımlarda rol alan başarılı oyuncu Nihal Yalçın, fenomen diziyle el sıkıştı.

Senaryosunu Ayça Üzüm'ün üstlendiği dizide Nihal Yalçın, Seren'in (Nil Sude Albayrak) annesi "Nesrin Köksal" karakterine hayat verecek. Karakterin sezon sonuna kadar hikayesinin devam etmesi planlanıyor.

Yönetmen koltuğunda Neslihan Yeşilyurt'un oturduğu dizinin 19'uncu bölümünde ekibe katılacak olan Nizam Namidar'ın da hikayedeki rolü değişti.

Daha önce Adanalı bir iş insanı "Hasip Aydın" rolüne hayat vereceği belirtilen oyuncunun yeni rolü "Rıza Tekin" oldu. Usta oyuncu Seren'in babası ve Nesrin'in eski eşi olarak hikayede yer alacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime