Turktime

Babasının arabada bıraktığı 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti

Bursa'da bir kişi, 4 yaşındaki oğlunu arabada bırakarak yapımı devam eden site inşaatını izlemeye gitti. Geri döndüğünde babası tarafından hareketsiz halde bulunan çocuk, hayatını kaybetti.
ABONE OL
Abone Ol
Babasının arabada bıraktığı 4 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti
Haberler / Medya
4 Haziran 2024 Salı 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bursa'nın İnegöl ilçesinde Akhisar Mahallesi Karalar Yolu Caddesi'nde müteahhit baba Mehmet G. (47), 4 yaşındaki oğlu Ali Furkan'ı da yanına alarak yapımı devam eden bir inşaatı incelemeye gitti. Küçük Ali Furkan, araçta oturmak istediğini söyleyerek şantiye alanına gitmedi.

ARACA GERİ DÖNDÜĞÜNDE OĞLU ÖLMÜŞTÜ
Baba Mehmet G., şantiyede bir süre incelemelerde bulunduktan sonra aracın kapısını açtığında, oğlunu hareketsiz bir şekilde buldu.

Çocuğunu uyandırmaya çalışan baba, başarılı olamayınca Ali Furkan'ı özel araçla en yakın hastanenin acil servisine götürdü. Ancak küçük Ali, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Ali Furkan'ın cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın yaşandığı gün Bursa'da hava sıcaklığı 36 dereceye kadar çıkmış, araç içindeki sıcaklığın ise 50 dereceyi geçtiği tespit edilmişti.

Bu trajik olay, çocukların kapalı araçlarda bırakılmasının ne denli tehlikeli olduğunu bir kez daha gözler önüne serdi. Uzmanlar, çocukların camları kapalı araçlarda kesinlikle yalnız bırakılmaması gerektiği konusunda uyarıda bulundu. Bu tür olayların tekrar yaşanmaması için ebeveynlerin daha dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime