Turktime

Babacan Erdoğan'a seslendi: Çık ve gereğini yap

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'a seslenerek, "Sayın Erdoğan çık ve gereğini yap! Bugün devlet kurumları vatandaşı tehdit ediyorsa bu; sen ve sana bağlı bakanın hukuk tanımazlığı yüzündendir!" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Babacan Erdoğan'a seslendi: Çık ve gereğini yap
Haberler / Siyaset
20 Haziran 2022 Pazartesi 06:46
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ankara Kızılay Meydanı’nda Somali ve Etiyopya uyruklu kişilerin işlettiği dükkanın tabelasına polis tarafından müdahale edilmişti. Müdahale sırasında DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Yeneroğlu ve polis amiri arasındaki tartışma görüntülere yansıdı.

Emniyet Genel Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Ahlaksız sensin lan, adam gibi konuş” diyen polis amirinin uyarıldığı belirtildi. Emniyet’in açıklamasında eski AKP’li vekil Mustafa Yeneroğlu için, “Teşkilatımıza yönelik düşmanlığı herkesçe bilinen milletvekili” ifadeleri kullanılırken, Yeneroğlu hakkında suç duyurusunda bulunulacağı duyuruldu.

“BAŞIMA BİR ŞEY GELİRSE BU DURUMDAN İÇİŞLERİ BAKANI SORUMLUDUR

Mustafa Yeneroğlu, Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasını “Gerçekten kan dondurucu!” ifadeleriyle değerlendirirken, “Ülkemde beni korumakla mükellef olan emniyet genel müdürlüğü tarafından hedef gösterilebileceğimi hiç tahmin etmezdim. Ben yalnız dolaşan bir insanım. Bundan sonra başıma bir şey gelirse bu durumdan İçişleri Bakanı sorumludur” dedi.

Yeneroğlu, yaptığı açıklamada tüm AKP’lilere seslenerek, “Sizleri de rehin tutan bu hukuk devleti düşmanlarına daha fazla sessiz kalırsanız yarın sizleri de bugün örtülü olarak yaptıklarının çok ötesinde açıkça tehdit edecekler” ifadelerini kullandı.

BABACAN: SAYIN ERDOĞAN ÇIK VE GEREĞİNİ YAP

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan da Emniyet Genel Müdürlüğü’nün açıklamasına şöyle tepki gösterdi:

“Bir polisin yaptığı edepsizliği ve hukuksuzluğu tüm Emniyet teşkilatına mal eden bu açıklama, ülkem adına bir utanç vesikasıdır! Sayın Erdoğan çık ve gereğini yap! Bugün devlet kurumları vatandaşı tehdit ediyorsa bu; sen ve sana bağlı bakanın hukuk tanımazlığı yüzündendir!”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime