Turktime

Azerbaycan'la ortak üretim kararı

ASELSAN Genel Müdürü Ahmet Akyol, "Buradaki şirketimizi büyütüyoruz ve artık yerel partnerlerle ortak üretimi konuşuyoruz. Önümüzdeki dönemde ASELSAN ürünlerinin bir kısmının Bakü'de üretildiğini ve dünyaya sunulduğunu göreceksiniz." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Azerbaycan'la ortak üretim kararı
Haberler / Teknoloji
26 Eylül 2024 Perşembe 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bakü'de düzenlenen 5. Azerbaycan Uluslararası Savunma Fuarı'na (ADEX 2024) katılan Akyol, ASELSAN'ın Azerbaycan'daki faaliyetlerini ve global hedeflerini değerlendirdi.

Akyol, ASELSAN'ın ilk uluslararası birimini 1990'lı yıllarda Bakü'de açtığını ve Sovyetler sonrasındaki bağımsızlık döneminde Azerbaycan'daki ilk uluslararası firmalardan biri olduklarını hatırlattı.

Azerbaycan'da güzel bir geçmişe sahip olduklarını, en zor zamanlarında bu ülkenin yanında olduklarını söyleyen Akyol, "ASELSAN'ın binlerce ürünü Azerbaycan'ın güvenlik birimlerinde ve sivil ünitelerinde kullanılmaktadır. Buradaki şirketimizi büyütüyoruz ve artık yerel partnerlerle ortak üretimi konuşuyoruz. Önümüzdeki dönemde ASELSAN ürünlerinin bir kısmının Bakü'de üretildiğini ve dünyaya sunulduğunu göreceksiniz." bilgisini paylaştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime