Turktime

Ayı sandığı adamı öldürdü!

Rusya'da milletvekili olan Igor Vladimirovich Redkin, boz ayı sandığı için 30 yaşındaki bir adamı öldürdüğünü itiraf etti.
ABONE OL
Abone Ol
Ayı sandığı adamı öldürdü!
Haberler / Dünya
12 Ağustos 2021 Perşembe 16:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya'nın Kamçatka bölgesinden milyoner iş insanı ve siyasetçi Igor Vladimirovich Redkin, yerel halkı korkutan  boz ayı olduğunu sandığı bir adamı "yanlışlıkla" vurarak öldürdüğünü açıkladı.

Devlet Başkanı Vladimir Putin’in partisinin Kamçatka yerel meclisinde milletvekili olarak görev yapan Redkin, olayın ardından polise teslim oldu.

"FARKINDA DEĞİLDİM"

Redkin tarafından yapılan açıklamada, "2 Ağustos'ta farkında olmadan katıldığım bir trajedi yaşandı. Akşam, bir boz ayının Ozernovsky köyündeki bir çöp sahasında dolaştığını ve yerel sakinleri tehdit ettiğini öğrendim. Bir silah aldım ve onu korkutup kaçırmaya karar verdim. Alacakaranlıkta ayıya ateş ettim. Daha sonra aynı saatlerde bölgede bir mahalle sakininin yaralandığını ve hastanede hayatını kaybettiğini öğrendim” dedi.

ÜLKENİN EN ZENGİN 20. KAMU GÖREVLİSİ

Bununla birlikte, Forbes Rusya, balıkçılık endüstrisi ve havacılık patronu olan Redkin'i, 715, 7 milyon ruble (9.7 milyon dolar) net servetiyle ülkenin en zengin 20. kamu görevlisi olarak sıraladı. Yetkililer, Redkin'in istem dışı öldürme suçlamasıyla karşı karşıya kalabileceğini ve en fazla 2 yıl hapis cezası alabileceğini söyledi. 

Redkin, olayın ardından Birleşik Rusya Partisi’ndeki üyeliğini askıya aldığını ve gelecek ay yapılacak oylamada yeniden aday olmayacağını söyledi. (NTV)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime