Turktime

Avusturalya'da cinsel istismar skandalı

Avusturalya’da 45 yaşındaki bir çocuk bakıcısı 2007-2022 yılları arasında 91 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle bin 623 suçlamayla itham ediliyor.
ABONE OL
Abone Ol
Avusturalya'da cinsel istismar skandalı
Haberler / Dünya
1 Ağustos 2023 Salı 19:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avusturalya’da polis, 45 yaşındaki bir çocuk bakıcısının 91 çocuğa cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle bin 623 suçla itham edildiğini duyurdu. Yaşananlar ülke tarihinin en kötü olayı olarak tanımlanırken, polis ismi açıklanmayan adamın 2007-2022 yılları arasında Sydney, Brisbane ve denizaşırı ülkelerde bulunan 12 farklı çocuk bakım merkezinde çocuklara yönelik cinsel istismarda bulunduğunu açıkladı.

Adamın istismarda bulunduğu 87 kız çocuğun kimliğinin belirlendiği, 4 çocuğun ise yurtdışında bulunduğu ve kimlik tespiti için yerel makamlarla incelemelerin sürdüğü aktarıldı. Çektiği istismar görüntülerinin 2014 yılında ortaya çıkmasının ardından yakalanan sanığın evinde yapılan aramada, bir sabit diskte 4 bin cinsel istismar görüntüsü bulundu. 2022 yılının Ağustos ayından bu yana tutuklu bulunan sanığın 21 Ağustos’ta hakim karşısına çıkması bekleniyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime