Turktime

Avrupa'da gündem Fenerbahçe

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Twente'yi 5-1 mağlup ettiği karşılaşma, Avrupa basınında geniş yankı buldu. Söz konusu haberlerde Twente için maçın kırılma anının kırmızı kart olduğu vurgulandı.
ABONE OL
Abone Ol
Avrupa'da gündem Fenerbahçe
Haberler / Spor
26 Ağustos 2023 Cumartesi 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe'nin, UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Twente'yi 5-1 mağlup etmesi Avrupa basınında büyük bir yankı yarattı. İşte Avrupa basınında atılan bazı başlıklar: 

Voetbal International: "Twente Türk metropolünde paçayı kurtaramadı. Tur için bir mucize gerek" 

De Telegraaf: "Twente, Türkiye'de dramı yaşadı. Kırmızı kart, Twente'nin İstanbul'a yaptığı ziyareti acı verici bir antrenmana dönüştürdü"

A.Dagblad: "Kırmızı kart Twente için her şeyi değiştirdi. İstanbul'da büyük kayıp. Umutsuz bir skor aldılar"

Nu: "Twente'nin macerası Türkiye'de sona erdi",

NOS: "Twente, Fenerbahçe karşısında zorlandı"

BBC: "Twente Türk fırtınasına yenik düştü."

ALTAY'DAN PAY ALACAK

Twente maçında Sarı-Lacivertli taraftara veda ederek 4 yıllık Fenrebahçe sürecine noktayı koyan Altay Bayındır, dün İngiltere'ye giderek Manchester United'a imza attı. Sarı-Lacivertliler, 25 yaşındaki file bekçisinin satışından yaklaşık 6.5 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Kanarya, başarılı eldivenin sonraki satışından da bir pay alacak. Dün erken saatlerde Atatürk Havalimanı Genel Havacılık Terminali'ne gelen Altay Bayındır'ı Fenerbahçe Başkanı Ali Koç uğurladı. İkili uzun süre sohbet ederken Altay, Başkan Koç alandan ayrılırken kapıya kadar eşlik etti.

MİLAN BIRAKMIYOR

Milan, Fener'in istediği Krunic'i satmaya yanaşmıyor ve transfer süresinin sonuna gelindiği için iş gittikçe zorlaşıyor. Krunic'in piyasa değeri 10 milyon Euro.

UYARI GOLÜ GETİRDİ

Twente maçında atılan dördüncü golden önce Fenerbahçe altyapısında da oynayan top toplayıcı Y. Ege Şalcı'nın hızlı davranarak topu, tacı kullanan Tadic'e vermesi farkın 3'e çıkmasını sağladı. Ege, "Tadic'in maç öncesi uyarısı oldu" dedi.

DOMINGUEZ ATAĞI

Fenerbahçe, ezeli rakibi G.Saray'ın da transfer listesinde yer alan Nicolas Dominguez için Bologna'ya 13 milyon Euro'luk bir teklif yaptı. 25 yaşındaki Arjantinli orta saha ile Nottingham Forest da ilgileniyor. Dominguez, bu sezon yeni bir takımın formasını giymek istiyor.

LIVAKOVİC: BENİ VOLKAN İKNA ETTİ

Fenerbahçe'ye 5 yıllık imza atan 28 yaşındaki Hırvat eldiven Dominik Livakovic, "Volkan Demirel'in derbi maçlarının özetlerini izledim. Fenerbahçe'ye gelmemde beni ikna eden şey bu oldu. Büyük maçları seviyorum. Baskı altında performansımı artırıyor" ifadelerini kullandı. Fenerbahçe Yöneticisi Selahattin Baki ise "Livakovic 'Kulüpten çıkabildiğim takdirde Fenerbahçe'ye geleceğim' diye söz vermişti. Sözünü tuttu." dedi. Livakovic için Dinamo Zagreb'e 6 milyon 650 bin + 950 bin Euro bonus ödenecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime