Turktime

Atatürk fotoğrafına saygısızlık yapan öğrencinin ifadesi ortaya çıktı: Pişmanım!

Mustafa Kemal Atatürk'ün fotoğrafına saygısızlık yapan ve tutuklanan lise öğrencisi A.E.S.'nin ifadesi ortaya çıktı. Lise öğrencisi A.E.S. ifadesinde, "Hareketi yaptığım sırada fotoğrafın Mustafa Kemal Atatürk olduğunu bilmiyordum. Pişmanım." dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Atatürk fotoğrafına saygısızlık yapan öğrencinin ifadesi ortaya çıktı: Pişmanım!
Haberler / Güncel
22 Eylül 2023 Cuma 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A.E.S. isimli lise öğrencisinin elindeki ulu önder Atatürk fotoğrafıyla uygunsuz hareketlerde bulunduğu görüldü. Sosyal medya kullanıcıları görüntülere sert tepki gösterdi.

Görüntüler üzerine harekete geçen polis ekiplerinin yakaladığı lise öğrencisi A.E.S. tutuklandı.

"ATATÜRK OLDUĞUNU BİLMİYORDUM"

Lise öğrencisi A.E.S. ifadesinde oyun oynadıklarını belirtirken, fotoğrafın Atatürk'e ait olduğunu bilmediğini ve pişman olduğunu söyledi:

Bahse konu videoda görüleceği üzere biz tamamen oyun oynuyorduk. Oyun içeriğini anlatacak olursak kağıtlar ve fotoğraflar görünmeyecek şekilde dizilir. Her birimiz sırayla bir fotoğrafı seçeriz. Muhtelif hareketler yaparız. Ben hareketi yaptığım sırada fotoğrafın Mustafa Kemal Atatürk olduğunu bilmiyordum. Pişmanım.

Bu şekilde başkaca fotoğraflarda video alınan birçok arkadaşımın görüntüleri vardır. Bu da bana denk geldi. Tekrar pişmanım. Yaptığımın ne kadar ayıp olduğunun farkındayım.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime