Turktime

Arnavutluk'tan FETÖ kararı!

Arnavutluk Bakanlar Kurulu, FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Gülistan Vakfına bağlı bir kolejin kapatılması kararı aldı. Ayrıca Tiran’daki FETÖ iltisaklı sözde anaokulu da kapatıldı.
ABONE OL
Abone Ol
Arnavutluk'tan FETÖ kararı!
Haberler / Dünya
22 Eylül 2022 Perşembe 21:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fethullahçı Terör Örgütü, yoğun bir şekilde faaliyet gösterdiği Balkanlar’da kan kaybetmeye devam ediyor. Arnavutluk Bakanlar Kurulu, FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Gülistan Vakfına bağlı bir kolejin kapatılması kararı aldı. Ayrıca Tiran’daki FETÖ iltisaklı sözde anaokulu da kapatıldı.

1 KOLEJ VE 1 ANAOKULU KAPATILDI

Tiran'da FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Gülistan Vakfına bağlı "Mehmet Akif Ersoy Koleji"nin kapatılması kararı alındı. Kapatılan okulun; başka bir okula transferi için her çocuğa gerekli belgeleri sağlaması, tüm geçiş ücretlerini karşılaması ve okula yapılan ödemeleri iade etmesi gerekiyor. Arnavutluk makamları, FETÖ ile iltisaklı “Zübeyde Hanım” özel ana okulunun çalışmalarını da durdurdu.

Lisans şartlarını yerine getirmemesinden dolayı yasaları ciddi şekilde ihlal ettiği gerekçesiyle, anaokulu lisansının geri alındığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime