Turktime

Arlo Parks, Merkür Ödülü'nün yeni sahibi oldu!

İngiliz şarkıcı-söz yazarı Arlo Parks, ilk albümü “Collapsed in Sunbeams” ile prestijli Mercury Ödülü'nü kazandı.
ABONE OL
Abone Ol
Arlo Parks, Merkür Ödülü'nün yeni sahibi oldu!
Haberler / Kültür
10 Eylül 2021 Cuma 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
21 yaşındaki Londralı, şarkıcı Celeste, rapçi Ghetts, Wolf Alice ve Mogwai gibi isimleri yenerek yılın en iyi İngiliz ve İrlandalı albümünü belirleyen 25.000 sterlinlik (30.000 $) ödüle layık görüldü.

Bu yılki Brit Ödülleri'nde en iyi yeni sanatçı ödülünü kazanan Parks, Harry Styles, Frank Ocean, Solange ve Massive Attack dahil olmak üzere müzikal bir ilham dizisine atıfta bulunuyor.

Jüri heyeti, albümün "yılın ruhunu yakaladığını" ve "akıl sağlığı ve cinsellik gibi karmaşık konuları gerçek bir empatiyle ele aldığını ve onun 21 yılını yalanlayan lirik bir bilgelik sergilediğini" söyledi.

Perşembe günü geç saatlerde ödülü kabul eden Parks, "Buraya gelmek için çok fazla fedakarlık ve sıkı çalışma gerekti ve başarabileceğimden emin olmadığım anlar oldu ama bugün buradayım, çok teşekkür ederim" dedi.

1992'de kurulan ve İngiltere ve İrlanda'dan gelen etkinliklere açık olan Mercury Ödülü, genellikle eklektik ve yenilikçileri daha iyi bilinen sanatçılara tercih ediyor. Önceki kazananlar arasında Michael Kiwanuka, Skepta, James Blake ve Arctic Monkeys yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime