Turktime

Arda'nın menajeri hedef şaşırttı

Galatasaray'la büyük ölçüde anlaştığı iddia edilen Arda Turan'ın menajerinden çarpıcı bir transfer açıklaması geldi. 33 yaşındaki oyuncu için yurt dışından 1-2 kulüple görüştüklerini söyleyen menajer Ahmet Bulut, transferin yakında netleşeceğini söyledi.
ABONE OL
Abone Ol
Arda'nın menajeri hedef şaşırttı
Haberler / Spor
2 Temmuz 2020 Perşembe 15:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut, Barcelona ile sözleşmesi geçtiğimiz günlerde sona eren tecrübeli futbolcu ile ilgili Skorer'e konuştu.

"1-2 KULÜPLE GÖRÜŞÜYORUZ"
Menajer Bulut, "Arda Turan'ın Barcelona ile sözleşmesi sona erdi. Görüştüğünüz kulüpler var mı?" şeklindeki soruya, "Yurt dışından 1-2 kulüple görüşüyoruz. Yakında transferi netleşir" şeklinde yanıt verdi.

Teknik direktör Fatih Terim'in transferine sıcak baktığı Arda Turan'ın eski kulübü Galatasaray'a da imza atacağı konuşuluyordu. Ancak 33 yaşındaki yıldız, büyük olasılıkla yurt dışında kariyerine devam edecek.

HANGİ TAKIMA GİDECEK?

2015 yılında 34 milyon euro karşılığında Barcelona'ya 5 yıllık imza atan Arda Turan'ın 2 gün önce İspanyol devi olan sözleşmesi sona ermişti.

Şu anda serbest oyuncu konumunda olan 33 yaşındaki futbolcunun hangi kulübe imza atacağı merak ediliyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime