Turktime

Arda Güler'in sakatlığı krize neden oldu... Real Madrid'de şok ayrılık!

İspanyol devi Real Madrid, kulübün baş sağlık görevlisi Niko Mihic ile yollarını ayırdı.
ABONE OL
Abone Ol
Arda Güler'in sakatlığı krize neden oldu... Real Madrid'de şok ayrılık!
Haberler / Spor
12 Kasım 2023 Pazar 15:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İtalyan çalıştırıcı Carlo Ancelotti yönetiminde bu sezon La Liga'da 13 hafta sonunda Girona'nın arkasında ikinci sırada yer alan, UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu'ndan da son 16 turuna kalmayı garantileyen Real Madrid'de sıcak bir gelişme yaşandı.

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre, Real Madrid, kulübün baş sağlık sorumlusu Niko Mihic ile yollarını ayırdı.

Real Madrid'in bu kararı almasında başta Arda Güler'in sakatlığı olmak üzere futbolcuların sakatlıklarının sürekli nüksetmesinin etkili olduğu ifade edildi.

ARDA GÜLER 3 KEZ SAKATLIK YAŞADI

Yaz transfer döneminin başında Fenerbahçe'den ayrılarak, eflatun-beyazlı takımla 6 yıllık sözleşme imzalayan Arda Güler'in Madrid kariyeri şanssızlıklarla başladı.

20+10 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İspanyol devine transfer olan 18 yaşındaki futbolcu, yeni takımında 3 kez sakatlık geçirdi.

YILDIZ İSİMLER DE SAKATLIKTAN KURTULAMIYOR

Öte yandan sezon başından bu yana Madrid ekibinde birçok futbolcu sakatlık yaşadı. Real Madrid'de Arda Güler dışında Thibaut Courtois, Eder Militao ve Aurelien Tchouameni uzun süredir sahalardan uzak kalıyor.

Son olarak İspanyol devinin Valencia ile oynadığı ve 5-1'lik skorla kazandığı maçın kadrosunda yıldız futbolcu Jude Bellingham yaşadığı omuz sakatlığı nedeniyle yer almadı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime