Turktime

Arda Güler, Puskas'a aday olabilir!

FIFA, EURO 2024 Elemeleri'nde Türkiye'nin Galler'i 2-0 yendiği maçta Arda Güler'in attığı golün, Puskas ödülüne aday olabileceğine yönelik bir paylaşımda bulundu.
ABONE OL
Abone Ol
Arda Güler, Puskas'a aday olabilir!
Haberler / Spor
1 Temmuz 2023 Cumartesi 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son günlerde adı Barcelona ve Real Madrid gibi Avrupa devleriyle anılan Fenerbahçeli futbolcu Arda Güler, bir başarı daha yakaladı.

FIFA, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Türkiye'nin Galler'i Samsun'da 2-0 mağlup ettiği karşılaşmadaki Arda Güler'in attığı golün yılın en iyi golüne verilen Puskas ödülüne aday olabileceğini duyurdu.

“HAZİRAN AYINDA PEK ÇOK GOL GÖRDÜK”

FIFA'dan yapılan sosyal medya paylaşımlarında, Arda Güler'in golü aktarılarak yapılan açıklamada, "Milli futbolcu Arda Güler'den harika bir gol" ifadesi kullanıldı.

Başka bir paylaşımda ise geçen ay dünya genelinde atılan güzel gollere yer veren FIFA, "Geride bıraktığımız haziran ayında, FIFA Puskas Ödülü'ne aday pek çok gol gördük" değerlendirmesinde bulundu.

2023 FIFA Puskas Ödülü'ne aday olan goller, resmi olarak henüz açıklanmadı.

Arda Güler'in Galler maçının 80. dakikasında ceza sahasının dışından vurduğu top ağlarla buluşmuş, maçı Türkiye 2-0 kazanmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime