Turktime

Araç sahipleri dikkat! Bu kez indirim geliyor

30 Mart 2022 gününden itibaren motorin grubunda 1 lira 55 kuruş fiyat indirime gidildi. Sektör kaynaklarından edinilen bilgilere göre motorine 88 kuruş daha indirim gelecek.
ABONE OL
Abone Ol
Araç sahipleri dikkat! Bu kez indirim geliyor
Haberler / Ekonomi
30 Mart 2022 Çarşamba 11:51
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinde 35'inci güne girildi. Rusya'nın saldırılarının ardından rekor seviyelere ulaşan brent petrolün varil fiyatı geçtiğimiz haftalarda yeniden 100 doların altına gerilemiş akaryakıt indirimleri peş peşe gelmişti.

Geçen hafta yeniden tırmanışa geçen petrol fiyatları yeni haftada tarafların bir kez daha ateşkes masasına oturmasıyla tekrar düşüşe geçti. Brent petrolün varil fiyatında yaşanan düşüş ile birlikte vatandaşlar benzin ve mazot indirim gelecek mi sorusuna yanıt aramaya başladı.

YENİ İNDİRİM YOLDA

Brent petrolünün varil fiyatı bu sabah 112,78 dolar seviyesine kadar toparlandı ve şu sıralarda 73 cent artışla 110,96 dolar seviyesinden işlem görüyor.

Petroldeki fiyat artışı nedeniyle motorine son olarak 25 martta 1 lira 39 kuruş zam gelmişti. 30 Mart 2022 gününden itibaren motorin grubunda 1 lira 55 kuruş fiyat indirime gidildi.

KARAR'ın sektör kaynaklarından edindiği bilgiye göre; motorine 88 kuruş daha indirim gelecek.

Benzin grubunda ise fiyat değişikliğinin olmayacağı öngörülüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime