Turktime

Araç sahipleri dikkat: Akaryakıtta indirim!

Akaryakıt fiyatları mart ayının başından itibaren üst üste gelen zamlarla 20 TL'yi aşmıştı. Son dönemde brent petroldeki düşüşle birlikte akaryakıta indirim geldi. Motorine bu gece yarısından itibaren (12 Nisan) geçerli olacak şekilde 1 lira 4 kuruş indirim bekleniyor.
ABONE OL
Abone Ol
Araç sahipleri dikkat: Akaryakıtta indirim!
Haberler / Ekonomi
11 Nisan 2022 Pazartesi 10:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Şubat ayının sonunda Rusya-Ukrayna savaşının başlamasıyla brent petroldeki hareketlilik ülkemizde de akaryakıt fiyatlarına "bir zam, bir indirim" şeklinde yansıdı. Bir süredir 20 liranın üzerinde ve durağan seyreden akaryakıt fiyatları tüm sektörleri ekonomik anlamda sıkıntıya sokmuştu.

Sektör temsilcilerinin aktardığı bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren (12 Nisan Salı) motorinin litre fiyatına 1 lira 4 kuruş indirim gelmesi bekleniyor.

Benzin ve otogaza ise herhangi bir indirim beklenmiyor.

GÜNCEL FİYATLAR

İndirim uygulanacak motorinin güncel fiyatı Ankara'da 21.32 TL, İstanbul'da 21.29 TL, İzmir'de ise 21.30 TL'den satılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR

 Petrol
 11 Nisan 2022 Pazartesi 11:18
Petrol 130 dolar iken motorin 24 lira.Petrol 100 dolara düştü,e dolar da o günlere göre düşük seviyelerde ama motorin 21 küsur lira. Siz aklımızla alay mı ediyorsunuz!! Enflasyon düşük gösterecez diye milletin anasını aglattiniz cebimizde delik yok artık cep yok çünkü olduğu gibi geri teslim ediyoruz.ne yapmaya çalışıyorsunuz.

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime