Turktime

Ankara-Sivas YHT seferi için hareket etti

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın rahatsızlıktan dolayı katılamadığı Ankara-Sivas Hızlı Treni ilk seferi için başkentten hareket etti.
ABONE OL
Abone Ol
Ankara-Sivas YHT seferi için hareket etti
Haberler / Ekonomi
26 Nisan 2023 Çarşamba 14:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açılışını gerçekleştireceği ancak dün canlı yayında yaşadığı rahatsızlıktan ötürü katılamadığı Ankara-Sivas Hızlı Treni ilk seferi için hareket etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattı için "Onu da gerek Yozgat gerek Kırıkkale, Sivas olmak üzere yapacağız. Tüm bu illerdeki vatandaşlara hayırlı olsun diyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Ankara Yüksek Hızlı Tren Garı'ndan kalkan trenin durakları Kırıkkale, Yozgat ve Sivas olacak.

BAKANLAR SEÇİM MİTİNGİNE TREN İLE GİTTİ
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu tren içinden fotoğraf paylaşarak, “Kırıkkale, Yozgat ve Sivas’ta milletimizle buluşmaya geliyoruz!” şeklinde yazdı.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="tr" dir="ltr">Hızlı trenle yola çıktık!<br><br>Kırıkkale, Yozgat ve Sivas’ta milletimizle buluşmaya geliyoruz! <a href="https://t.co/CWbP73YJXi">pic.twitter.com/CWbP73YJXi</a></p>&mdash; Adil Karaismailoğlu (@akaraismailoglu) <a href="https://twitter.com/akaraismailoglu/status/1651162707821842433?ref_src=twsrc%5Etfw">April 26, 2023</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime