Turktime

Angelina Jolie yönetmenliğe dönüyor

Birçok filmde yönetmenlik de yapmış olan dünyaca ünlü oyuncu Angelina Jolie, dört yıl aradan sonra Unreasonable Behaviour filmiyle yönetmenliğe dönüyor.
ABONE OL
Abone Ol
Angelina Jolie yönetmenliğe dönüyor
Haberler / Kültür
20 Kasım 2020 Cuma 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kan ve Aşk (2011) ile başladığı yönetmenlik kariyerine; Boyun Eğmez, (2014) Hayatın Kıyısında (2015) ve Önce Babamı Öldürdüler (2017) ile devam eden Angelina Jolie, dört yıl aradan sonra tekrar kamera başına geçiyor. Jolie, İngiliz savaş fotoğrafçısı Don McCullin hakkında, aynı adlı otobiyografisine dayanan Unreasonable Behaviour'ı yönetecek.

Jolie, biyografi filmiyle ilgili olarak "Don McCullin'in hayatını filme alma şansına sahip olduğum için çok mutluyum. Korkusuzluk ve insanlığın eşsiz birleşimine, savaşın gerçeğine tanık olmaya olan tutkusuna ve sonuçlarına katlananlara karşı duyduğu saygısından etkilendim. Bir film yapmayı umuyoruz. Don’un fotoğrafçılığı, tanık olduğu olağanüstü insanlar ve olaylar, gazetecilikte benzersiz bir dönemin yükseliş ve düşüşü hakkında tavizsiz bi hikaye" dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime