Turktime

Angelina Jolie’nin son filminin vizyon tarihi açıklandı

Angelina Jolie’nin başrolleri David Oyelowo ile paylaştığı fantastik filmi filmi Come Away’in gösterim tarihi belli oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Angelina Jolie’nin son filminin vizyon tarihi açıklandı
Haberler / Kültür
5 Kasım 2020 Perşembe 14:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Dünyaca ünlü aktrist Angelina Jolie’nin David Oyelowo ile başrolleri paylaştığı yeni filmi Come Away’in gösterim tarihi belli oldu. Peter Pan ve Alice Harikalar Diyarında'ki iki  hayali karakteri merkeze alan hikayesiyle merak uyandıran fantastik film, 13 Kasım’da gösterime giriyor. 

Ebeveynleri Jack ve Rose tarafından cesaretlendirilen Alice ve Peter’ın hayal ürünü çay partileri, kılıç dövüşleri ve korsan maceraları trajedi patlak verdiğinde aniden sona erer. Alice ve Peter, ağabeylerini trajik bir kazada kaybetmeleriyle zor zamanlar yaşar. İki kardeş, ebeveynlerinin içine düştükleri derin keder sarmalından çıkmalarına yardım etmeye çalışır.

Bu süreçte ev ve hayal gücü arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Alice ve Peter çok geçmeden kendilerini Harikalar Diyarı ve Neverland'a gerçekleştirecekleri fantastik bir yolculukta bulur. 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime