Turktime

Anadolu Efes son saniyelerde yıkıldı

Euroleague’e eksiklerine rağmen üst üste 3 galibiyetle tırmanışa geçen Lacivert-Beyazlılar’ın çıkışı Bayern Münih karşısında sona erdi.
ABONE OL
Abone Ol
Anadolu Efes son saniyelerde yıkıldı
Haberler / Spor
18 Kasım 2020 Çarşamba 11:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Anadolu Efes’in 3 maçlık galibiyet serisi çift maç haftasının ilk mücadelesi olan Bayern Münih önünde sona erdi: 71-74. İlk 4 dakikayı 12-6 önde geçen temsilcimiz rakibin 8-0’ına karşılık veremese de ilk çeyreği 23-22 üstün tamamladı. İkinci periyotta Efes hem hücumda hem de savunmada çok kötü başladı. Lacivert-beyazlılar, Pleiss, Micic ve Larkin ile sayılar bulsa da Almanlar da karşılık verdi ve devre arasına Bayern Münih 42-37 üstün gitti. 

SON ANLARDA ÖNE GEÇTİLER

Efes 3. çeyreğe fırtına gibi başladı. Micic ve Anderson’un 3’lükleriyle farkı 1’e (43-44) indiren temsilcimiz Pleiss ve Larkin’in de katkılarıyla 10-0’lık seri yaptı ve final periyoduna 57-50 önde girdi. Bu bölümde de Efes etkili başladı, 33. dakikada fark 10’a çıktı (62-52). Baldwin’in etkili perfromansıyla Almanlar farkı eritti, Raynolds’un basketleriyle son dakikaya 72-70 önde girdi. Bitime 17 saniye Larkin kullandığı serbest atışlardan birini sayıya çevirince skor 71-72 oldu. Bayern’den Reynolds pota altında kaydettiği basketle bitime 11 saniye kala farkı 3 sayıya (71-74) çıkardı. Temsilcimizin son hücumunda Micic, üç sayılık atışında isabet sağlayamadı ve Bayern Münih karşılaşmadan 74-71 galip ayrıldı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime