Turktime

Amine Gülşe'nin karnı burnunda!

Mutlu evliliklerinden Eda adında bir kızları olan çiftin şimdi ise ikinci bebeklerini dünyaya getirmeye hazırlandığı konuşuluyor. Amine Gülşe, katıldığı bir etkinlikte dikkat çekti.
ABONE OL
Abone Ol
Amine Gülşe'nin karnı burnunda!
Haberler / Magazin
21 Haziran 2022 Salı 09:03
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Amine Gülşe 2014 yılında Türkiye güzeli seçilmiş ve 2 dizide rol aldıktan sonra kısa süren oyunculuk kariyerini tamamen bitirmişti.

Kendisi gibi gurbetçi bir ailenin çocuğu olan futbolcu Mesut Özil ile evlenen ve bir çocuk sahibi olan Amine Gülşe, şimdilerde ikinci çocuğuna hamile.

Kızının her anına şahit olmak istediğini söyleyen Gülşe, "O kadar hızlı büyüyor ki bu anları yaşamak istiyorum. Onun için birçok şeye ara verdim ama başka işlerle uğraşıyorum. O da sürpriz olsun" demişti. Kızına kardeş düşündüklerini de belirten Gülşe, "5 çocuk sözümüz var" diyerek kahkaha atmıştı. Daha sonra Gülşe, "5 olmasa da kızıma kardeş yapmayı tabii ki istiyoruz" diyerek bebek için yeşil ışık yakmıştı.

Artık karnı burnuna gelen Amine Gülşe, görümcesinin düğününde sahneye çıktı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime