Turktime

Amasra'daki patlamaya ilişkin davanın 3. duruşması bugün başladı

TTK Amasra Müessesesi'ne ait maden ocağında 14 Ekim 2022'de meydana gelen patlamada 43 işçi hayatını kaybetti. Patlama sonrası başlatılan dava sürecinde 7’si tutuklu 23 sanık Bartın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanıyor. Davanın üçüncü duruşması ikinci gününde de devam ediyor.
ABONE OL
Abone Ol
Amasra'daki patlamaya ilişkin davanın 3. duruşması bugün başladı
Haberler / Güncel
25 Temmuz 2023 Salı 10:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz yıl 14 Ekim'de meydana gelen Amasra'daki maden faciasında 43 kişi yaşamını yitirmiş 9 kişi de yaralanmıştı. Patlama sonrası başlatılan dava sürecinde 7’si tutuklu 23 sanık Bartın 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargılanıyor. Davanın üçüncü duruşması ikinci gününde de devam ediyor.

Bartın Ağır Ceza Mahkemesince Bartın Adliyesi'nde özel olarak oluşturulan salonda görülen duruşmaya, tutuklu ve tutuksuz sanıklar, müştekiler, patlamada hayatını kaybedenlerin yakınları ile taraf avukatları katıldı.

MÜŞTEKİ VE TANIKLAR DİNLENECEK
Adliye içi ve çevresinde kolluk kuvvetlerince geniş güvenlik önlemi alındı. Üçüncü duruşmanın ikinci celsesinde müşteki ve tanıkların dinlenilmesine devam ediliyor.

Nisan ve mayıs aylarında iki celse ve 7 gün süren duruşmalarda tutuklu ve tutuksuz sanıkların ifadeleri alınmış, duruşma müşteki ifadelerinin alınması için 24 Temmuz'a ertelenmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime