Turktime

Altın Koza Film Festivali online düzenlenecek

Adana Altın Koza Film Festivali heyecanı, bu yıl salgın önemleri kapsamında online olarak yaşanacak.
ABONE OL
Abone Ol
Altın Koza Film Festivali online düzenlenecek
Haberler / Kültür
8 Eylül 2020 Salı 15:26
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Salgın önlemleri çerçevesinde konuk kabul etmeden, sadece "Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması" ve "Ulusal Öğrenci Kısa Film Yarışması"nın yer alacağı festivalde, heyecanla beklenen ödüller 20 Eylül'deki törenle sahiplerine verilecek.

Festival Yürütme Kurulu Üyesi İsmail Timuçin,  "Altın Koza" adına üç yıl önce kavuşan ve 1969'dan bu yana çeşitli aralıklarla sürdürülen festivalin bu yıl 14-20 Eylül tarihlerinde 27'ncisini gerçekleştireceklerini söyledi.

Tüm dünyayı etkileyen salgın nedeniyle bu yıl daha önceki yıllardan farklı bir festival heyecanının yaşanacağını ifade eden Timuçin, etkinliği Covid-19 tedbirleri kapsamında gerçekleştireceklerini kaydetti.

Festival filmlerinin salgın nedeniyle bu yıl online ortamda izleyiciyle buluşacağını aktaran Timuçin, Adana'da yaşayan sinemaseverler için gösterimlerin Adana Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrosu ile Amfi Tiyatro'da salgın kurallarına uyularak gösterileceğini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime