Turktime

Almanya'da vaka sayıları düşüyor!

Almanya'da Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle vaka sayısındaki artış tüm hızıyla devam ediyor.Son 24 saatte 30 bin 823 kişide Koronavirüs tespit edilirken hayatını kaybedenlerin sayısı 473 oldu.
ABONE OL
Abone Ol
Almanya'da vaka sayıları düşüyor!
Haberler / Dünya
16 Aralık 2021 Perşembe 10:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Almanya'da Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle vaka sayısındaki artış tüm hızıyla devam ediyor.Son 24 saatte 30 bin 823 kişide Koronavirüs tespit edilirken hayatını kaybedenlerin sayısı 473 oldu.Robert Koch Enstitüsü'nün günlük açıkladığı verilere göre bu güne kadar Almanya'da toplam 5 milyon 487 bin 300 kişi enfekte olurken,hayatını kaybedenlerin sayısı ise 106 bin 227’ye ulaştı.

VAKALAR DÜŞTÜ

Öte yandan son 7 günlük vaka sayıları baz alınarak hesaplanan İnsidans değerinin 100 bin kişide 375’e düştü.Bu sonuçlar baz alındığında yoğun bakımda yatanların ve hayatını kaybedenlerin çok büyük bir çoğunluğunun aşı olmayanların olması; Şubat 2022 itibari ile aşı zorunluğunun gündeme gelmesi için Alman Sağlık Bakanlığı çalışmalarını hızlandırdı.

KAYNAK: BAYRAM AYBASTI

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime