Turktime

Almanya'da polis bıçaklı saldırgana şarjörü boşalttı: 2 yaralı

Almanya'nın Kuzey Ren-Vestfalya eyaletine bağlı Gummersbach kentinde polis, bir süpermarket soygunu ihbarına müdahale ederken bıçaklı bir saldırganla karşılaştı. Olayın ardından polisin müdahalesi sonucunda saldırganla birlikte olay yerinden geçen bir kişi de yaralandı. İşte detaylar...
ABONE OL
Abone Ol
Almanya'da polis bıçaklı saldırgana şarjörü boşalttı: 2 yaralı
Haberler / Güncel
14 Kasım 2023 Salı 21:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

HIZLI VE ETKİLİ POLİS MÜDAHALESİ

Polis ekipleri, soygun ihbarı üzerine bölgeye hızla ulaştı. Ancak, olay yerine varır varmaz bıçaklı saldırganın saldırısına uğradılar. Saldırgan, bir polisi yüzünden yaraladıktan sonra, polisler tarafından en az 7 el ateş edilerek etkisiz hale getirildi. 30 yaşındaki saldırgan, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

OLAY ANI SOSYAL MEDYADA CANLI YAYINLANDI

Olayın dramatik anları bir kafeteryadan canlı olarak sosyal medyaya aktarıldı. Polisin müdahalesi sırasında çevrede bulunan bir kişi daha yaralanırken, yaşananlar olay yerinden yapılan canlı yayınla izleyicilere ulaştı.

POLİS ŞİDDETİ TARTIŞMALARI

Son yıllarda, Almanya'da polis müdahaleleri sonucu yaralanan ve ölen kişilerin sayısında artış yaşandığı belirtiliyor. Bu olay da ülkede polis şiddeti konusunu yeniden gündeme taşıdı. Soruşturma ise olayın detaylarına ışık tutmak amacıyla başlatıldı. Almanya genelinde güvenlik güçlerinin müdahale yöntemleri ve şiddet uygulamaları üzerine yapılan tartışmalar devam ediyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime