Turktime

Aliyev: Ermenistan samimiyse barış olur!

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev Ermenistan Başbakanı Paşinyan ve AB Konseyi Başkanı ile görüştü. Aliyev, "Ermenistan samimiyse barış görüşmelerine başlarız" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Aliyev: Ermenistan samimiyse barış olur!
Haberler / Dünya
15 Aralık 2021 Çarşamba 09:37
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bölgede sükunet çağrısını yineledi. "Ermenistan hazırsa biz de çalışmalara başlarız" dedi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, Brüksel'deki NATO Karargahı’nda Genel Sekreter Jens Stoltenberg ile görüştü.

ÜÇLÜ TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Aliyev, Zengezur koridorunun Laçin Koridoru ile aynı yasal rejime tabi olması gerektiğinin altını çizdi. Laçin Koridoru’nda gümrük bulunmadığını, bu nedenle Zengezur koridorunda da gümrük bulunmaması gerektiğini ifade etti.

Stoltenberg'de, bölgede barışın her iki taraf için de öncelik olması gerektiğini söyledi. Aliyev, NATO Genel Sekreteri ile görüşmesinin ardından, AB Konseyi Başkanı Charles Mıchel ve Ermenistan Başbakanı Nikol Paşinyan ile üçlü toplantı gerçekleştirdi.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime