Turktime

Ali Koç’tan transfer açıklaması: Birazcık insaf!

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, transferle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Koç, bir tane forvet transferi kaldığını belirterek taraftardan sabır talep etti.
ABONE OL
Abone Ol
Ali Koç’tan transfer açıklaması: Birazcık insaf!
Haberler / Spor
22 Temmuz 2024 Pazartesi 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları devam ederken, transferle ilgili de gelişmeler yaşanıyor. Kadrosuna Oğuz Aydın, Saint-Maximin, Çağlar Söyüncü, Levent Mercan, Cenk Tosun gibi isimlerle güçlendiren sarı-lacivertli takımda sıra forvet transferine geldi.

Başkan Ali Koç forvet transferiyle ilgili Ekol TV’ye açıklamalarda bulundu.

FORVET TRANSFERİ NE DURUMDA?

Transfer sezonunun geri kalanında kadroya sadece bir forvet katacaklarını ifade eden Ali Koç, “Transferler konusunda da bağırıp çağırıyordu taraftar. Seçim biter bitmez olacak diye. Son yılların en erken transferlerini yaptık. 1 tane forvet transferimiz kaldı. Orada belli mesafe kat ettik” ifadelerini kullandı.

“BİRAZCIK İNSAF”

Forvet transferi için taraftardan sabır isteyen Ali Koç, “B ve C planlarını da geliştiriyoruz. Birazcık sabır birazcık insaf talep ediyoruz. İnşallah daha iyi olacağız.” dedi.

CENK TOSUN SÖZLERİ

Ali Koç, Beşiktaş’la sözleşmesi biten Cenk Tosun’un sarı-lacivertli ekibe katılmasıyla ilgili, “Cenk Tosun'dan tabii ki umutluyum. Cenk'in babası çok iyi Fenerbahçelidir. Talihsiz sakatlıklar yaşamasaydı... Ama Cenk'in fundamentali çok kuvvetli. İnşallah Beşiktaş'a hizmet ettiği gibi Fenerbahçe'ye de hizmet edebilir. Turnuvada az süre aldı ama çok iyi bir gol attı” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime