Turktime

Alacakaranlık serisinin yeni kitabı yolda

Yazar Stephenie Meyer, Alacakaranlık roman serisinin 5'inci kitabı Midnight Sun'ın 4 Ağustos'ta okuyucuylu buluşacağını duyurdu.
ABONE OL
Abone Ol
Alacakaranlık serisinin yeni kitabı yolda
Haberler / Kültür
5 Mayıs 2020 Salı 14:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kristen Stewart ve Robert Pattinson'ın başrolünü paylaştıkları Alacakaranlık (Twilight) seresiyle dünya çapında üne kavuşan roman serisinin yeni kitabı yolda.

Yazar Stephenie Meyer'in olayları bu kez Robert Pattinson canlandırdığı vampir Edvard Cullun gözünden anlattığı romanı Midnight Sun, 4 Ağustos'ta piyasaya çıkacak.

Fantastik bir aşk hikâyesini konu alan kitabın tanıtımı şu cümlelerle paylaşıldı: "Bu unutulmaz hikâye Edward'ın gözlerinden anlatılırken karanlık bir dönüş yapacak. Uzun vampir hayatında güzel, gizemli Bella ile tanışmak onun için en çekici ve zorlayıcı olaylardan biriydi. Edward'ın geçmişi ve derin düşünceleri hakkında daha çok detay öğrenirken neden hayatının zorluklarla dolu olduğunu anlıyoruz. Bella'nın hayatını tehlikeye atacağını bilirken ona nasıl aşık olabilir ki?"

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime