Turktime

Al-Hilal'de Jorge Jesus'un koltuğu sallanıyor! Sabırlar taştı...

Al-Hilal Teknik Direktörü Jorge Jesus'un takımdan gönderileceği öne sürüldü. Al-Hilal yönetiminin, Damac FC maçı sonrası toplandığı ve Jorge Jesus'u görevden alacağı iddia edildi.
ABONE OL
Abone Ol
Al-Hilal'de Jorge Jesus'un koltuğu sallanıyor! Sabırlar taştı...
Haberler / Spor
22 Eylül 2023 Cuma 10:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Al-Hilal'de Teknik Direktör Jorge Jesus'un koltuğu sallanıyor. Asya Şampiyonlar Ligi'ndeki beraberlikten sonra ligin zayıf ekiplerinden Damac FC'ye de puan kaybedilmesi bardağı taşırdı.

JORGE JESUS'A TARAFTARLARDAN PROTESTO

Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra Al-Hilal ile 1 yıllık sözleşme imzalayan Jorge Jesus eleştirilerin odağında. Ligde galibiyeti olmayan Damac FC ile 1-1 berabere kalan Al-Hilal'de teknik direktör Jorge Jesus müsabaka sonrası protesto edilmişti.

YÖNETİM ACİLEN TOPLANDI

Taraftarların Jorge Jesus'a büyük tepki göstermesinin ardından yönetimin de acil olarak toplandığı öne sürüldü. Al-Riyadh'ın haberine göre Al-Hilal, Portekizli teknik adamı görevden almayı düşünüyor.

JORGE JESUS GÖREVDEN ALINACAK İDDİASI

Al-Hilal yönetiminin Jorge Jesus'un yerine göreve geçici olarak Muhammed Al-Shalhoub'u getireceği haber detayında yer aldı. Kulübün takıma liderlik edecek teknik direktör arayışlarına başladığı öne sürüldü.

Al-Hilal 7. haftası geride kalan Suudi Arabistan Pro Lig'de 5 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Jesus'un öğrencileri maç fazlasıyla 2. sırada yer alıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime