Turktime

Akşener'den 19 Mayıs mesajı: Yaşasın Hürriyet!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeniyle bir bir video yayınladı.
ABONE OL
Abone Ol
Akşener'den 19 Mayıs mesajı: Yaşasın Hürriyet!
Haberler / Siyaset
19 Mayıs 2022 Perşembe 11:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı nedeniyle bir bir video yayınladı. Paylaşımda bir şiir okunurken, bugün Samsun'da olacağı için dün gençlerle birlikte Anıtkabir’i ziyaret eden Akşener'in görüntüleri de yer aldı.

''KAHROLSUN İSTİBDAT, YAŞASIN HÜRRİYET!' DİYE HAYKIRANLARI HATIRLA''

'Sen; Cumhuriyetin esas sahibi ve bekçisi! Kim olduğunu hatırla!'' notu düşülen video paylaşımında şu ifadelere yer verildi:

Hatırla, uçurumun kenarındaki yıkık ülkeni. Türlü düşmanları, kanlı boğuşmaları, o karanlık günlerini hatırla. Galata simsarları sefa sürerken yokluğa hapsolan Anadolu'yu, kara gün akçene el koyan Duyun-ı Umumiye'yi hatırla. Jurnalciliğe, zulme ve istibdada mahkum edilen hürriyetini, bir kişinin insafına terk edilen meclisini hatırla.

 

'Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!' diye haykıranları hatırla...

Ey Türk istikbalinin evladı! Daha 25 yaşında, Vatan ve Hürriyet Cemiyeti’ni kuran Mustafa Kemal Atatürk’ü hatırla! Samsun’da atılan o ilk adımı, 1919 Ruhunu hatırla! Hatırla ki; onlardan güç alasın. Emanetine sahip çıkasın. Umudun ateşi olasın. Mankurtlaşmış ruhlar etrafını kuşatsa da; damarlarındaki asil kanı asla unutma. Sen; Cumhuriyetin esas sahibi ve bekçisi! Kim olduğunu hatırla! Gücünü hatırla! Hatırla, hatırla, hatırla!."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime