Turktime

Akaryakıtta umutlandıran sözler: Yeni düzenleme için çalışmalar başladı!

Arka arkaya gıda ve akaryakıt ürünlerine gelen zamların ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan dün gıda ürünleri için KDV'deki indirimi açıklamıştı. Bugün de MHP'li Semih Yalçın'dan akaryakıtta yeni fiyat düzenlemesiyle alakalı sözler geldi.
ABONE OL
Abone Ol
Akaryakıtta umutlandıran sözler: Yeni düzenleme için çalışmalar başladı!
Haberler / Ekonomi
13 Şubat 2022 Pazar 21:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, bugün Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin liderliğinde gerçekleştirilen İl Başkanları Toplantısı'nın ardından yazılı açıklamalarda bulundu.

"EKONOMİK KRİZİN EN AZ HASARLA ATLATILMASI HEDEFLENİYOR"

Yalçın, Türkiye'nin enflasyon sıkıntısından kurtulacağını belirterek, "Muhalefetin yaptığı gibi açlık ve yoksulluk edebiyatıyla toplumu karamsarlığa sevk etmenin, kimseye yararı yoktur. Devletimizin, halkın refahı ve küresel ekonomik krizin en az hasarla atlatılması için bütün imkanlarını seferber edeceğinden kimsenin şüphesi olmamalıdır" dedi.

"YENİ BİR DÜZENLEME GEREKTİĞİ BİR GERÇEKTİR"

Akaryakıttaki artışların küresel piyasalardaki petrolün varil fiyatlarından etkilendiğini dile getiren Yalçın, "Ancak akaryakıt fiyatlarındaki artışların bir sarmala dönüşmemesi ve tüketici yararına kontrol altına alınması için, vergiler başta olmak üzere bazı yeni düzenlemelere gidilmesi gerektiği de bir gerçektir. Mevcut iktidar bu gerçeği görerek çalışmalara başlamıştır" ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime