Turktime

Ahmet Hakan: Kandil’den video üstüne video gelirken siz ne yaptınız?

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, bugünkü köşe yazısında son günlerdeki 'montaj video' tartışmalarını değerlendirdi.
ABONE OL
Abone Ol
Ahmet Hakan: Kandil’den video üstüne video gelirken siz ne yaptınız?
Haberler / Medya
24 Mayıs 2023 Çarşamba 08:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hürriyet Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın mitinglerinde gösterdiği, CHP'nin 'Haydi' reklam filmine montaj ile PKK'lıların eklendiği video hakkında, "Kandil’den video üstüne video gelirken siz ne yaptınız?" diye sordu.

Hakan, "Tamam, 'Haydi haydi' diye tempo tutmadılar ama resmen seçim konuşmaları yaptılar. Altılı Masa için 'umut' dediler, var güçleriyle propaganda yaptılar.  Erdoğan’ın karşısındaki adaya oy verilmesini istediler. Yalan mı kardeşim?" dedi.

Hakan, yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Bu videoların etkisini kırmak elinizdeydi. Çıkacaktınız, aslanlar gibi... 'Ey Kandil! Sen ne karışıyorsun bizim seçimimize? Sizler teröristsiniz. Biz iktidara geldiğimizde sizinle mücadele edeceğiz. Nokta' diyecektiniz.

Demediniz. Kılınızı kıpırdatmadınız. HDP’den gelecek oyları düşündünüz. Sustunuz. Gık demediniz.

İşin en enteresan tarafı şu: Kandil’den ikinci tur için propaganda videoları geliyor ve sizden hâlâ esaslı bir itiraz yok. Ne bekliyorsunuz? Neyi bekliyorsunuz? Harekete geçmeniz için ille de Ümit Özdağ’ın 'Kandil’e bir şey demezseniz sizi desteklemem' şartı mı koşması gerekiyor?"

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime