Turktime

Acun Hadise'yi hedef aldı! Bu gemi çok su alır...

Son dönemlerde aralarının açık olduğu söylenen Acun Ilıcalı ve Hadise olayında flaş bir gelime yaşandı. İşte Acun'dan olay çıkartacak açıklama...
ABONE OL
Abone Ol
Acun Hadise'yi hedef aldı! Bu gemi çok su alır...
Haberler / Magazin
20 Mayıs 2022 Cuma 16:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Son dönemlerde aralarının Ebru Gündeş'ten dolayı limoni olduğu iddia edilen yapımcı Acun Ilıcalı ve Popçu Hadise arasında ipler gerildi. Survivor'ın eleme geçesinde açıklamalar yapan Acun, Hadise'ye de yarışmacılar üzerinden göndermede bulundu. 

ACUN 'HADİSE' SESSİZLİĞİNİ BOZDU
O Ses Türkiye'nin koltuğuna başladığı günden beri oturan Hadise, Reza Zarrab ile çıkan aşk dedikoduları sonrası koltuğu bırakmak zorunda kalmıştı. Ebru Gündeş ile kanlı bıçaklı olan Hadise, O Ses Rap yarışmasında geçti. Acun'un Hadise'yi bir daha yayına çıkarmayacağı konuşulurken, Acun'dan yeni bir hamle geldi. Survivor yarışmasında açıklamalar yapan Acun Ilıcalı, Hadise'ye ilk taşı attı. Eleme konseyinde Hadise'ye gönderme yapan Ilıcalı'nın açıklaması gündem oldu.

SONUNUZ HADİSE GİBİ OLMASIN
O Ses Türkiye'nin demir başlarından olan Hadise, Reza Zarrab ile çıkan yasak aşk dedikodusundan sonra Ebru Gündeş ile arası açılırken, Acun Ilıcalı'nın ise ne yapacağı merak konusu olmuştu. Yaşanan olaylardan sonra koltuğunu Oğuzhan Koç'a bırak Hadise, O Ses Rap yarışmasına geçmişti.

Tüm bunlar yaşanırken Acun'un da Hadise'ye Ebru Gündeş'ten dolay tepkili olduğu söylenmişti. Uzun bir aradan sonra sessizliğini bozan Acun, Survivor'ın eleme konseyinde, "Anıl ve Sude, sizlere gerçekten çok üzülüyorum. 4,5 aydır buradasınız ama büyük bir ödüle henüz hiç gidemediniz. Biz de, O Ses Türkiye'de Hadise'nin tam 5 yıl boyunca şampiyon olmasını bekledik. Umarım sonunuz Hadise gibi olmaz" ifadelerini kullandı.

İŞTE İSMAİL SAYMAZ'IN GERÇEK YÜZÜ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime