Turktime

Abdulkadir Selvi yazdı: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel’i içeriden kuşatıyor

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, Özgür Özel’in en büyük şansı Ekrem İmamoğlu. Çünkü onu CHP Genel Başkanlığı’na seçtirdi. Özgür Özel’in en büyük şanssızlığı ise Ekrem İmamoğlu. Çünkü onun emanetçi olarak algılanmasına neden oluyor" dedi.
ABONE OL
Abone Ol
Abdulkadir Selvi yazdı: Ekrem İmamoğlu, Özgür Özel’i içeriden kuşatıyor
Haberler / Medya
15 Kasım 2023 Çarşamba 09:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi bugünkü yazısında, Özgür Özel’in en büyük şansı Ekrem İmamoğlu. Çünkü onu CHP Genel Başkanlığı’na seçtirdi. Özgür Özel’in en büyük şanssızlığı ise Ekrem İmamoğlu. Çünkü onun emanetçi olarak algılanmasına neden oluyor "dedi.

İŞTE ABDULKADİR SELVİ'NİN YAZISI

SİYASETTE bazı kilometre taşları var. O anlara tanıklık etmeye çalışırım.

Özal’dan, Demirel’den, Ecevit’ten, Tansu Çiller’den, Mesut Yılmaz’dan, Erbakan’dan, Türkeş’ten, Erdal İnönü’den, Deniz Baykal’dan, Abdullah Gül’den, Erdoğan’dan kimi siyah beyaz kimi renkli kareler vardır hafızamda. İnişlerine çıkışlarına tanıklık ettiklerim oldu.

Siyasi fırtınaların merkezinde yer aldığı için bir süredir siyaset dürbününü CHP’ye çevirdim. Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı adayı olduğu günkü CHP grubundaydım. Coşku vardı. Kılıçdaroğlu’nun veda ettiği, Özgür Özel’in gözyaşlarını tutamadığı gün oradaydım. Kılıçdaroğlu seçimi kaybettikten sonra yalnız bırakıldığı grup toplantısını da izlemiştim. Seçimden önce Kılıçdaroğlu’nu alkışlayanların, seçimden sonra hakaret etmek için sıraya girdiğini gördük. 

GRUP TOPLANTISINA GELİŞİ

Dün Özgür Özel’in ilk grup toplantısıydı. O ana tanıklık etmek istedim. Kılıçdaroğlu grup toplantısına gelirken, Özgür Özel hep sağında yer alırdı. Dün de Özgür Özel’in sağında Ali Mahir Başarır vardı. Ali Mahir Başarır, Özgür Özel’e çok yakın bir isim. Özgür Özel kazanınca kurultayda Veli Ağbaba’ya sarılarak sevinç gösterisi yapmıştı. Grup Başkanvekili olarak güçlü bir konuma sahip oldu. Diğer Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, Ekrem İmamoğlu’nun adamı.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime