Turktime

Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu kurultayı kazanabilir

Kamu görevlilerinin aday olabilmesi için 1 Aralık 2023 saat 17'ye kadar görevlerinden ayrılması gerekiyor. Abdulkadir Selvi Hürriyet'teki yazısında yerel seçimle ilgili İstanbul ve Ankara'da çıkan anket sonuçlarıyla ilgili olarak bir yazı yazdı.
ABONE OL
Abone Ol
Abdulkadir Selvi: Kılıçdaroğlu kurultayı kazanabilir
Haberler / Medya
27 Ekim 2023 Cuma 09:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye, yerel seçimler için 31 Mart 2024 tarihinde sandık başına gidecek. Yüksek Seçim Kurulu, seçimlerde aday olabilmek için kanun gereği çekilmesi veya görevinden ayrılması gerekenler için tarihi açıkladı. Kamu görevlilerinin aday olabilmesi için 1 Aralık 2023 saat 17'ye kadar görevlerinden ayrılması gerekiyor. Abdulkadir Selvi Hürriyet'teki yazısında yerel seçimle ilgili İstanbul ve Ankara'da çıkan anket sonuçlarıyla ilgili olarak bir yazı yazdı...

İŞTE ABDULKADİR SELVİ'NİN YAZISI

YUSUF Akın’ın genel müdürü olduğu Areda-Survey’in 6-9 Ekim tarihleri arasında 3 bin 30 kişi üzerinde yaptığı anket yerel seçimlere ilişkin ipuçları taşıyor.

Bu veriler yerel seçimlerde siyasete yeni bir format atılacağını işaret ediyor. Özellikle muhalefet yerel seçimlerde bir deprem yaşayabilir.

Yine de henüz partilerin adayları ortaya çıkmadan yapılan anketler elbette ki şu andaki eğilimi yansıtıyor.

Yerel seçimlere giderken iki nokta hayati derecede önemli.

1- Yerel seçimlerde adaylar önemli. Başta AK Parti olmak üzere partilerin adayları açıklanmadan yapılacak olan değerlendirmeler yeterli olmaz. Bazı adaylar seçimin kazanılması açısından bazı adaylar ise seçimi kaybettirmek açısından önemli olacak.

YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime