Turktime

AK Parti'li Karslı: Devlete ve millete kurşun sıkanların arkasında duranlara izin vermeyeceğiz

AK Parti İstanbul Milletvekili Şengül Karslı, devlete ve millete kurşun sıkanların arkasında duranlara izin vermeyeceklerini belirtti.
ABONE OL
Abone Ol
AK Parti'li Karslı: Devlete ve millete kurşun sıkanların arkasında duranlara izin vermeyeceğiz
Haberler / Siyaset
27 Temmuz 2024 Cumartesi 19:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Karslı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İsrail güçlerince TRT kameramanına yapılan saldırıyı kınadı.

DEM Parti Eş Genel Başkanı Tulay Hatımoğulları Oruç'un "tarıma destek verilmediğini" söylediğini hatırlatan Karslı, Doğu Anadolu ve Güney Doğu Anadolu bölgelerindeki çiftçilere 2023'te 13 milyar liradan fazla tarımsal destek sağlandığını bildirdi.

Karslı, "İstihdama, yatırıma sağlamış olduğumuz katkının yüzde birini dahi sağlamak için zerre çaba sarf etmeyenler, kaçakçıları kollayanlar, milletin onlara emanet ettikleri belediyelerin aracılığıyla terörist cenazeleri taşıyanların bizim memleket ve millet sevdamızı anlaması mümkün değil. Bölge halkına zarardan başka bir katkı sağladıkları görülmeyenler, kendi çocuklarını uluslararası kolejlerde, üniversitelerde okuturken, devlet okullarındaki masum çocukları eğitmek için canını ortaya koyan Aybüke öğretmene kurşun sıkanlara sahip çıkanlar bu milletin gerçek derdini anlayamaz." dedi.

Belediyeleri terör faaliyetlerine paravan yaptırmayacaklarını dile getiren Karslı, devlete ve millete kurşun sıkanların arkasında duranlara izin vermeyeceklerini vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime