Turktime

AK Parti MYK toplantısında ekonominin düzeleceği tarih açıklandı!

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen AK Parti MYK toplantısında ekonomiyle ilgili görüşülenlerin ayrıntıları belli oldu. Toplantıda ekonominin içinde bulunduğu durumun 3-4 ay içerisinde çözüleceği belirtildi.
ABONE OL
Abone Ol
AK Parti MYK toplantısında ekonominin düzeleceği tarih açıklandı!
Haberler / Ekonomi
25 Kasım 2021 Perşembe 09:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında geçtiğimiz gün sürpriz bir şekilde toplanan AK Parti MYK toplantısında döviz kurunun artışı ile ekonominin durumu konuşuldu.

Hürriyet'ten Gizem Karakış'ın haberine göre söz konusu toplantıda faiz düşürmede kararlılık vurgusu yapılırken izlenecek adımlar değerlendirildi.

VATANDAŞA İYİ ANLATILMASI GEREKİR

Döviz kurundaki dalgalanmanın ve ani yükselişin vatandaşa iyi anlatılması gerektiğinden söz edilen toplantıda, soğukkanlı davranmanın ve bunun bir operasyon olduğunun bilinmesinin önemi üzerinde duruldu.

FAİZ İNDİRİMİ KARARI

Milliyet'ten Ayşegül Kahvecioğlu'nun haberinde ise, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda, ülkemizin bir yol ayrımında olduğunu belirttiği ve ekonomide artık 'yatırım-üretim-büyüme-istihdam' denkleminin kurulacağını ifade ettiği bildirildi.

Ayrıca bazı kurmayların döviz kurunun kontrolden çıktığı ve Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının doğru olmadığını aktardığı belirtildi.

Kaynak / Sputnik

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime