Turktime

ABD'de ırkçı saldırı: 3 ölü

ABD'nin Florida eyaletinde 3 siyah kişiyi öldüren ırkçı bir saldırgan, saldırının ardından kendini vurarak intihar etti.
ABONE OL
Abone Ol
ABD'de ırkçı saldırı: 3 ölü
Haberler / Dünya
27 Ağustos 2023 Pazar 19:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD'nin Florida eyaletindeki bir markette, ırkçı bir saldırganın gerçekleştirdiği silahlı saldırıda 3 siyah kişi yaşamını yitirdi. 

Florida'nın Jacksonville kentinde siyahilerin yoğunlukta yaşadığı bir mahalledeki markete akşam saatlerinde maskeli beyaz bir Amerikalı silahlı saldırı düzenledi.

Olayın ırkçı bir saldırı olduğunu belirten Jaksonville Şerifi T.K. Waters, saldırıda siyah 2 kadın ve 1 erkeğin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Waters, 20'li yaşlardaki saldırganın sosyal medya hesabında ırkçı paylaşımlar yaptığını ve saldırının ardından kendini vurarak intihar ettiğini kaydetti.

Waters, ismi henüz paylaşılmayan saldırganın bir tabanca ve yarı otomatik silah taşıdığını ifade etti. Silahların birinin üstünde svastika sembolü olduğu aktarıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime