Turktime

ABD'de bina çöktü:1 ölü

ABD'nin Philadelphia eyaletinde yangın çıkan binanın çökmesi sonucu 1 itfaiyeci hayatını kaybetti, 4 itfaiye görevlisi yaralandı.
ABONE OL
Abone Ol
ABD'de bina çöktü:1 ölü
Haberler / Dünya
19 Haziran 2022 Pazar 09:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ABD’nin Philadelphia eyaletinde bir binada yangın çıktı. Bölgeye gelen itfaiye ekiplerinin yangını kontrol altına almasının ardından bina çöktü.

“FECİ BİR KAZAYDI”

Olayda 1 itfaiye görevlisi hayatını kaybetti, 4 kişi ise yaralı olarak kurtarıldı. Philadelphia İtfaiye Şefi Yardımcısı Craig Murphy, yangının öğleden sonra meydana geldiğini ve söndürülen binanın daha sonra çöktüğünü belirterek, “Bunu tahmin edemezdik. Yaşadığımız bu olay departmanımıza gerçekten zarar veren feci bir kazaydı” dedi.

Philadelphia Belediye Başkanı Jim Kenney, kazanın ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bugün görev başındayken bir çalışanını kaybeden Philadelphia itfaiye teşkilatı ve tüm Philadelphia için yas tutuyorum” ifadelerini kullandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime