Turktime

A Milli Takım, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda hazırlıklarını sürdürdü

A Milli Takım Almanya ile yarın akşam özel maçta Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacağı hazırlık maçı için hazırlıklarını sürdürdü.
ABONE OL
Abone Ol
A Milli Takım, Berlin Olimpiyat Stadyumu’nda hazırlıklarını sürdürdü
Haberler / Spor
17 Kasım 2023 Cuma 22:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

A Milli Futbol Takımı, Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde Almanya ile oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Bugünkü antrenmana aday kadrodaki tüm futbolcular katılırken, çalışma kapsamında ısınma hareketleri, dar alanda pas çalışmaları ve çift kale taktik uygulamaları gerçekleştirildi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Büyükekşi, Başkan Vekilleri Yalçın Orhan, Yusuf Günay, Mustafa Eröğüt, Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop, Yönetim Kurulu Üyeleri Talat Papatya ve Cengiz Erdim ile Genel Sekreter Taner Senseven de A Milli Takım'ın çalışmasını tribünden takip etti.

A Milli Takım, yarın kamp yaptığı otelde basına kapalı olarak gerçekleştirilecek son antrenmanla Almanya maçının hazırlıklarını tamamlayacak. Türkiye, Almanya ile 15 Kasım Salı günü oynayacağı maçla milli maçlar serisini noktalayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime