Turktime

4 yıl daha uzatmıştı: Altay'ın kontratında dikkat çeken madde

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ı 2019 yılında Ankaragücü'nden 1,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği ve geçtiğimiz hafta sözleşmesini 4 yıl daha uzattığı başarılı kalecisi Altay'ın sözleşmesinde özel bir madde olduğu ortaya çıktı
ABONE OL
Abone Ol
4 yıl daha uzatmıştı: Altay'ın kontratında dikkat çeken madde
Haberler / Spor
23 Mart 2023 Perşembe 10:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Fenerbahçe, Altay Bayındır'ı 2019 yılında Ankaragücü'nden 1,5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği ve geçtiğimiz hafta sözleşmesini 4 yıl daha uzattığı başarılı kalecisi Altay'ın sözleşmesinde özel bir madde olduğu ortaya çıktı.

YURT DIŞINDA OYNAMASI İÇİN KOLAYLIK

Milliyet'te yer alan haberde, Milli file bekçisinin yeni sözleşmesinde yurt dışı çıkış maddesi olduğu iddia edildi. Altay Bayındır'ın Fenerbahçe ile hedeflerini gerçekleştirdikten sonra kariyerine Avrupa'da devam etmeyi planladığı ifade edildi.

İçeriği henüz öğrenilemeyen maddeye göre, başarılı kaleci sözleşme süresi içinde yurt dışında oynamaya karar verirse kontratından çıkması için kolaylık sağlanıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime