Turktime

2022 Bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyeleri yattı mı? İkramiye kimlere veriliyor?

İlk olarak 2018'de verilmeye başlayan bayram ikramiyesi için vatandaşlar, Ramazan bayramına sayılı günler kala 2022 yılı Ramazan İkramiyelerinin ne zaman yatırılacağını merak ediyor. Peki 2022 bayram ikramiyesi ne kadar yatırılacak? İkramiye kimlere veriliyor? İşte ikramiye alabilmenin şartları...
ABONE OL
Abone Ol
2022 Bayram ikramiyesi ne kadar? Bayram ikramiyeleri yattı mı? İkramiye kimlere veriliyor?
Haberler / Ekonomi
25 Nisan 2022 Pazartesi 13:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ramazan bayramına sayılı günler kala 2022 yılı Ramazan İkramiyelerinin ne zaman yatırılacağı merak ediliyor. Vatandaşlar, bayram ikramiyesi ne zaman ve ne kadar yatacak öğrenmek istiyor. İlk olarak 2018'de verilmeye başlayan bayram ikramiyesi toplam 4 yıldır düzenli olarak veriliyor. Peki bayram ikramiyesi alabilmenin şartları neler? Ramazan bayramı ikramiyesi kimlere veriliyor?

İşte tüm soruların yanıtları:

2022 BAYRAM İKRAMİYESİ ÖDEME PLANI BELLİ OLDU MU?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyelerinin 27-29 Nisan’da hesaplara yatırılacağı açıklandı. Bakan Bilgin, “1.100 TL olarak bayram ikramiyelerinin 28-29 Nisan’da ödenmesi planlanıyor” açıklamasında bulundu.

BAYRAM İKRAMİYESİ ŞARTLARI NELER?

SGK'dan yaşlılık, vazife malullüğü, malullük, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri alanlara ödenecek. Ayrıca SGK'dan aylık alan; şehit yakınları, gaziler, muharip gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terörden zarar gören sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahiplerine verilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL SİYASET DÜNYA MEDYA MAGAZİN SPOR YAZARLAR RÖPORTAJLAR PORTRELER ANKARA KULİSİ FOTO GALERİ VİDEO GALERİ KÜLTÜR SAĞLIK EKONOMİ TEKNOLOJİ ANALİZ TEKZİP
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Turktime